Nieuwbouw villa
Vrijstaande nieuwbouw villa te Putten

Tussen de Puttense weilanden en aan de rand van het bos vind je een prachtige plek om te wonen. Dat vond deze familie ook en daarom kozen zij deze plek voor hun vrijstaande villa. Aan ons de eer om de fraaie, volledig onder kelderde villa te bouwen. 

gevelaanzicht

De villa kenmerkt zich door de vele details, waaronder de deels eikenconstructie die als een echte eyecatcher fungeert in het gevelaanzicht. Onze vakmensen hebben met zorg en aandacht deze woning gerealiseerd.  

Carport en veranda

Nadat de villa was afgerond, kregen we de vraag om een carport en veranda te bouwen, beiden uitgevoerd in eikenhout. Een mooie aanvulling op de hoofdwoning en dankzij het eiken past het geheel mooi bij elkaar.

Maatwerk

Ook in het interieur van de woning mochten we ons vakmanschap inzetten. Zo hebben we enkele inbouwkasten ontworpen, gemaakt en geplaatst. Maatwerk maakt hierbij echt het verschil en dat zie je dan ook terug in het resultaat. 

Al met al was de bouw van deze vrijstaande villa een prachtig project waar we met veel plezier op terugkijken. We wensen de familie veel woonplezier en geluk in hun droomhuis.

Project delen

© Aavie Aannemersbedrijf B.V.

RECENTE PROJECTEN

BEKIJK HIER ONZE NIEUWSTE PROJECTEN

Terugbelverzoek

© Aavie Aannemersbedrijf B.V. 2023 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement