Nieuwbouw

Het volledig nieuwbouwen van een pand is fantastisch. Wij vinden het hele proces, vanaf de start waarbij er alleen nog maar een paar ideeën op papier zijn tot de uiteindelijke bouw prachtig. In dit proces kunnen wij volledig ons vakmanschap, kennis en ervaring kwijt. Met uiteraard als doel om voor u het beste eindresultaat te realiseren. 

Uniek, architectonisch en praktisch

Ieder nieuwbouwproject is uniek en vraagt om een geheel eigen aanpak. Aavie heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw van nieuwbouw projecten zoals:

  • Woningen
  • Villa’s
  • Schuren
  • Poolhouses
  • Tuinkantoren
  • Bijwoningen

Wij houden van uitdagingen en geen nieuwbouwproject is voor onze vakmensen te gek. Waar wij altijd voor gaan is dat een nieuwbouwproject, naast uniek en architectonisch, ook praktisch moet zijn. Daarom denken wij altijd in het grote geheel en maken wij de vertaalslag naar het praktische gebruik. Zo weet u zeker dat uw nieuwbouwproject niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar dat u er ook fijn in leeft. 

Van idee tot uitvoering

en nieuwbouwproject start al lange tijd voordat de eerste tekeningen op papier staan. U heeft waarschijnlijk in gedachten al vele malen het bouwwerk opgebouwd, heringedeeld, afgebroken en aangebouwd. Hoe weet u zeker dat uw woning, schuur of tuinkantoor ook echt aan alle eisen voldoet? Deel uw wensen met ons nog voordat u bij een architect naar binnen stapt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de nieuwbouw en onze ervaring met veel verschillende architecten kunnen wij echt het verschil maken voor uw project. Wij kijken zowel vanuit de bril van de architect als door de bril van u als gebruiker en natuurlijk vanuit onze aannemersbril. Zo zijn wij de kritische, realistische en betrouwbare partij die u nodig heeft. Ook kunnen wij u adviseren welke architect bij uw project en wensen past. 

Zo heeft u voor het gehele proces van uw nieuwbouwproject, van idee tot uitvoering, één contactpersoon die u door het gehele proces helpt en gaat u écht goed van start.

Meer weten over de mogelijkheden van Aavie voor uw nieuwbouwproject? Neem contact met ons op.

Terugbelverzoek

© Aavie Aannemersbedrijf B.V. 2023 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement