Totaal project

Het begeleiden en plannen van meerdere onderaannemers is iets wat wij als aannemer dagelijks doen. Dit komt het meest tot zijn recht wanneer wij een totaal project onder onze hoede nemen. Van een volledig lege kavel naar een kavel met een nieuwbouwwoning, daarbij gelegen een riante schuur en een sfeervolle tuinkamer. Dit alles omlijst door een prachtige tuin met een mooi terras en zwembad. Wanneer u een partij zoekt die dit volledig voor u uit handen kan nemen zit u bij Aavie goed. 

Van begin tot het eind betrokken 

Wanneer u aan de vooravond staat van de bouw van een volledig nieuwe woning is er veel dat er op u afkomt. Hoe weet u zeker dat het eindresultaat straks voldoet aan uw wensen? Hoe zorgt u ervoor dat alle verschillende partijen die u moet inschakelen het resultaat tot een mooi, harmonieus en praktisch geheel maken? Wij helpen u hier graag bij. Wij kunnen namelijk verder kijken dan onze aannemersrol, wij overzien het geheel. Zo denken wij mee met het tekenproces van de woning, maar delen wij ook uw kavel mooi én gebruiksvriendelijk in, nemen wij de bouw van de diverse projecten op ons, kunnen wij een zwembad aanleggen en zorgen ervoor dat het tuinontwerp en aanleg geregeld wordt. Wij bemiddelen tussen u en de diverse partijen zodat u één aanspreekpunt heeft. Zo zijn wij van het begin tot het eind betrokken en zijn wij pas tevreden als alles klopt. Al meerdere projecten hebben wij op deze manier mogen begeleiden. 

Oog voor het grote geheel

Bij de bouw van een nieuwbouwwoning is het gevaar groot dat er wordt besloten: ‘’We bouwen eerst de woning en zien dan wel verder.’’ Uit ervaring weten wij dat dit niet meest ideale volgorde is. Want wanneer u het meest optimale uit uw kavel wil halen is het van belang om direct naar het grote geheel te kijken. Want iedere keuze die er gemaakt wordt heeft invloed op het geheel. Daarom begeleiden wij als projectleider graag het totale project. Dit levert uiteindelijk het beste resultaat op, haalt de zorg bij u weg en voorkomt faalkosten doordat de kans op communicatieproblemen aanzienlijk kleiner is. Zo behaalt u zowel esthetisch als praktisch het beste resultaat. 

Meer weten over de mogelijkheden van een totaal project via Aavie? Neem contact met ons op.

Terugbelverzoek

© Aavie Aannemersbedrijf B.V. 2023 | Design by Studio de Opkamer | Privacy statement